Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Hoe blauw kan het zijn?

Creatieve vakantiecursussen in de Auvergne, Frankrijk

Creatieve vakantiecursussen in de Auvergne, Frankrijk

Ideale omstandigheden
voor creatieve vakantiecursussen

Le Phaux is een klein gehucht op 4 km afstand van het provinciestadje Noirétable. Het ligt in de streek Les Monts du Forez aan de Oostrand van de Auvergne in Frankrijk. Dit bergachtig gebied aan de noordoostkant van het Centraal-Massief is nog niet ontdekt door het grote toerisme; je vindt hier een ongehoorde rust en stilte.

Creatieve vakantiecursus beeldhouwen in de Auvergne, Frankrijk

In de zomer is het er warm en droog. Het kan er dus ontzettend blauw zijn! Het zijn ideale omstandigheden voor creatieve vakantiecursussen. Heerlijk weer om buiten te tekenen en te schilderen en te beeldhouwen en spelenderwijs bruin te worden.

Creatieve vakantiecursussen in de Auvergne, Frankrijk

Data en prijzen van de vakantiecursussen.

We hanteren in onze prijzen een vroegboekkorting. Je kunt flink besparen als je je op tijd aanmeldt en het gehele cursusbedrag in één termijn overmaakt. Heb je een beperkt budget? Bij Bleu et Vert kun je nog goedkoper meedoen aan een vakantiecursus. Doe een bod via de Bleu et Vert veiling.

Vakantiecursus tekenen- schilderen in de Auvergne, Frankrijk

Vakantiecursus schilderen geheel vernieuwd.

Sinds een aantal jaren hebben we een nieuwe opzet van de schilderweken. Dat bevalt goed. Bij het inschrijven voor een schilderweek maak je een keuze uit dertien verschillende creatieve workshops. Zo maken we wekelijks een toegesneden programma aan de hand van de wensen van de deelnemers. En jij bepaalt mede hoe het programma van jouw cursusweek er uit komt te zien. Komende zomer organiseren we vier schilderweken in de Auvergne.

Vakantiecursus beeldhouwen in Le Phaux, Auvergne, Frankrijk

4 vakantiecursussen beeldhouwen in steen

Beeldhouwen in steen is een groots avontuur! Kom het mee beleven! Komende zomer organiseren we drie weken hakken in steen. Henk de Jong is vanaf 2024 weer onze bezielde docent. Hij begeleidt je met enthousiasme, humor en respect. Heb jij je hartstocht voor het hakken in steen al ontdekt?