Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Hoe bewegelijk kun je filmen?

 

Films over onze creatieve vakanties in de Auvergne

Op de pagina schilderen van de Auvergne staat een korte trailer over onze teken-, schildervakanties in Le Phaux. Als je meer filmbeelden wilt zien, bekijk dan de lange trailer hiernaast (5 minuten).

Mocht je graag een langere versie zien (14 minuten), kijk dan naar de film over de teken-, schilderweken in Le Phaux lager op deze pagina. Scroll naar beneden of klik hier. Nog lager staat de film van de schilderweken Le Phaux in 2018.

Op de beeldhouwpagina van de Auvergne vind je een korte trailer over onze beeldhouwvakanties. Ben je nieuwsgierig geworden naar méér filmbeelden? Bekijk dan de lange trailer hiernaast (5 minuten).

Als je een wat langere film over de beeldhouwvakanties wilt zien (12,5 minuten), scroll naar beneden of klik hier. Nog iets lager staat de film van de beeldhouwweken in Le Phaux in 2018.

Deze teken-, schilderfilm geeft je een uitgebreid beeld van een teken-, schildervakantie in Le Phaux, Auvergne, Frankrijk. In 14 minuten zie je de diverse sferen van deze creatieve vakantieweken.

Wil je een uitgebreid filmbeeld over onze beeldhouwvakanties? Bekijk dan deze beeldhouwfilm. De 12,5 minuten schetsen een compleet beeld van een week hakken in steen.

Hiernaast vind je een film over de teken-, schilderweken in le Phaux in 2018. Samen met de film hieronder over de beeldhouwweken in Le Phaux biedt de film een goed overzicht van de creatieve zomerweken in Le Phaux in 2018.

Hiernaast tref je een film over onze beeldhouwvakantieweken in 2018. Samen met de film hierboven over de teken-, schilderweken in 2018 geeft het een compleet beeld van de creatieve vakanties in Le Phaux in 2018.