Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

La vie en rose

 

Films over onze creatieve vakanties in de Franse Ardennen

Op de theaterpagina van de Franse Ardennen kun je een trailer bekijken over deze week op landgoed Bel Any in 2018. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer zien? Hiernaast staat een film van een klein kwartier over deze speelse cursusweek aan de rand van de Franse Ardennen. Lager op deze pagina vind je de film over de theaterweek 2017 in Le Phaux.

Komende zomer is de theaterweek op Bel Any in de Franse Ardennen van 21- 28 augustus.

Op de schilderpagina van de Franse Ardennen vind je een trailer over de Bleu et Vert schilderweken van 2018 op Bel Any. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer zien? Hiernaast vind je een film van deze schilderweken (ca 11 minuten).
Verderop op deze pagina vind je nog een film over de creatieve vakantieweek 2017 (schilderen en zingen) van Bleu et Vert op Bel Any.

Op de pagina zingen van de Franse Ardennen vind je een trailer over de zangweek van Frohmut Knie op Bel Any. Wil je er iets meer van zien? Hiernaast vind je een film van krap 15 minuten over de zangweek op Bel Any 2018.

Je kunt ook de lange film bekijken over de Bleu et Vert zomerweken (zingen en schilderen) 2017 bij Bel Any. Hij duurt 15 minuten en staat hieronder op deze pagina.

Hiernaast vind je de film over de creatieve zomerweek van Bleu et Vert op Bel Any van 2017. Je ziet beelden terug van de week met tekenen/ schilderen en van het wereldmuziek zingen bij Frohmut Knie. In 15 minuten krijg je een compleet beeld van een creatieve zomerweek van Bleu et Vert in de Franse Ardennen.

Hiernaast staat een film van een klein kwartier over de theaterweek van 2017 in Le Phaux in de Franse Auvergne. De film van de theaterweek 2018 op Bel Any staat hoger op deze pagina.

Komende zomer is de theaterweek van Sanne Arbouw op Bel Any in de Franse Ardennen van 21- 28 augustus.Binnenkort zullen we nog een aantal films plaatsen over Bel Any, over de creatieve weken in 2019 en 2020.