Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Met je eigen auto of met een gele bus

Reizen naar Wamel, Gelderland, Nederland

Reismogelijkheden.
Per trein vanaf Utrecht of Arnhem naar Tiel. Vanaf Den Bosch of Dordrecht is ook mogelijk met een overstap in Geldermalsen. Als je per trein reist, halen we je desgewenst af van het station in Tiel. Op het station in Tiel zijn ook fietsen te huur.

Per bus vanaf Nijmegen of Den Bosch. Er rijden rechtstreeks bussen naar Wamel vanaf 's Hertogenbosch. Vanaf Nijmegen met een overstap in Druten. Vanaf de bushalte is het 6-7 minuten lopen naar onze boerderij in de Kerkstraat.

Auto: via de A15 Rotterdam - Nijmegen afslag Echteld, Lienden, Leeuwen. Na de afslag richting Leeuwen. Na de brug op de rotonde rechtsaf richting Wamel. Bij de 2e rotonde rechtsaf het dorp in. Aan het eind bij de T-splitsing linksaf de Dorpsstraat in. Vervolgens neem je de eerste straat links, de Clarissenstraat. Daar vind je aan je linkerhand een grote plaats waar je je auto kan parkeren.

Je loopt terug rechtsaf de Dorpstraat in. Na ca 150 meter is links de Kerkstraat en na ca 50 meter ga je op de T-splitsing links. Na ca 100 meter ben je bij nummer 76: de boerderij van Bleu et Vert.

Bleu et Vert bemiddelt voor samen reizen. Maak je wens hierover duidelijk op het inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met een uitgebreide routebeschrijving.
Je kunt de routebeschrijving hier downloaden.
Meer informatie over treinreizen en prijzen vind je op de website van de N.S.
Voor je reis per auto kan je gebruik maken van de routeplanner van de ANWB.

Je vindt Wamel op bijgaande kaart.