Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Niet vergeten om der eben bij stille te staon

ALT-TEKST

Je bent welkom op vrijdagavond vanaf 20.00 uur. Tijdens koffie en thee kunnen we met elkaar kennismaken en het programma doornemen. Vervolgens gaan we samen een indeling maken van de ruimte in het atelier. Iedereen vindt zo een geschikte plek om een week geconcentreerd te kunnen werken.

ALT-TEKST

De begeleide werktijd is steeds van 9.00 tot 13.00 uur. maar als je wilt kun je de hele dag doorwerken op het atelier. De materialen blijven steeds tot je beschikking. Aan het eind van de middag houden we een gezamenlijke bespreking van het werk van de dag. Zelfs 's avonds na het diner is het atelier nog tot je beschikking. Je kunt deze week dus een flinke snok aan je werk geven!

ALT-TEKST

Om 13.00 uur dekken we de tafel voor de lunch. Het diner is 's avonds om 19.00 uur. De kok zorgt voor de boodschappen en maakt uitgebreide driegangenmaaltijden. Ze houdt rekening met belangrijke diëten.
In de Blauwe Bok staat een uitgebreide collectie lees- en stripboeken waar je gebruik van mag maken. Je vindt tevens een keur aan spelletjes om met collega deelnemers te spelen. Bleu et Vert zorgt voor een collectie kunstboeken waar je vrijelijk inspiratie uit kunt putten.

ALT-TEKST

De middagen zijn heel geschikt om de omgeving te verkennen. De natuur in de directe omgeving van de Blauwe Bok nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten. Er liggen een aantal schilderachtige plaatsen in de buurt van Zorgvlied zoals Diever en Dwingelo. Bij Heerenveen ligt een prachtig museum: Het Belvédère. Charmant is ook het museum voor valse kunst in Vledder.

ALT-TEKST

Donderdag houden we als afsluiting een kleine expositie voor onszelf en belangstellenden in de omgeving. Daarna is het laatste diner. Na het ontbijt op vrijdagochtend zwaaien we je uit.