Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Achter ’t huus, onder dizze sterren ben ik thuus

ALT-TEKST

De Blauwe Bok is een voormalige boerderij van ruim 100 jaar oud die met behoud van de oude steunbalken sfeervol is verbouwd tot een luxe vakantiehuis. Bleu et Vert benut het sinds 2013 voor atelierweken voor gevorderden, tot groot genoegen van alle deelnemers.

ALT-TEKST

De Blauwe Bok is qua ruimte heel gul ingericht. De vakantiewoning koppelt de authentieke sfeer van vroeger met de moderne luxe van vandaag. De huiskamer heeft een sfeervolle luie zithoek en een lange eettafel. Je vindt er bovendien een ruime collectie lees- en stripboeken.

ALT-TEKST

Elke (gemeenschappelijke) slaapkamer heeft een eigen badkamer of douche. De Blauwe Bok levert tevens het beddengoed, handdoeken, zeepjes en shampoo.

ALT-TEKST

Bij mooi weer biedt het terras en de tuin voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen.

ALT-TEKST

Indeling begane grond: hal, toilet, woon-/eetkamer (met houtkachel, tv, dvd, deuren naar terras/tuin, en grote eettafel voor 12 p.), keuken (met o.a. afwasmachine, oven, en magnetron), 2-persoons slaapkamer met badkamer (met inloopdouche, toilet en wastafel). Verder is er een 2-persoons slaapkamer met badkamer (met bad, douche in bad, toilet en wastafel) voor de docent en de kok.

ALT-TEKST

Indeling verdieping: overloop, 4-persoons slaapkamer met badkamer (met bad, aparte douche, toilet en wastafel), 4-persoons slaapkamer met badkamer (met vrijstaand bad, aparte douche, toilet en wastafel)

ALT-TEKST

Achter het atelier is een uitgestrekte strook grasveld. Dit biedt plaats aan enkele tenten. Kampeerders kunnen de W.C. van het atelier gebruiken en een van de badkamers in huis.

ALT-TEKST

Het atelier is een apart gebouw, gelegen op ca 20 meter van de woning. Het zijn de volledig gerenoveerde stallen van de voormalige boerderij. Het beschikt met dank aan grote dakramen over veel daglicht en is voorzien van sanitair. De ruimte kan aangenaam worden verwarmd.
Meer informatie over de Blauwe Bok van Taco en Marieke vind je op hun website.