Gerrit's Kunst

Waterwerken in olieverf
Waterwerken in acryl
Waterwerk tekeningen
Waterwerken in aquarel
Waterfoto's

Portretten

Elke vijf jaar maak ik portretten in aquarel voor de trouwe deelnemers aan onze creatieve vakanties. Ik ervaar tijdens het maken van een portret dat de geschiedenis die ik met iemand heb, door me heen gaat. Het is een intensief en inspirerend werk, dat me veel voldoening geeft.

Ik maak dergelijke portretten ook in opdracht. Neem gerust contact met ons op indien je belangstelling hebt.

 

Naar aanleiding van het 30 jarig bestaan van Bleu et Vert in 2017, schilderde ik 30 portretten in blauw en groen als kado aan 30 trouwe deelnemers van onze kunstzinnige workshops. Ik streefde naar abstractie, indien mogelijk slechts één enkel blauw en één enkel groen en zoveel mogelijk wit.

30 portretten in blauw en groen, 30 x 30 cm, 2017.

 

Naar aanleiding van het 25 jarig bestaan van Bleu et Vert in 2012, schilderde ik 25 portretten in blauw en groen als kado aan 25 trouwe deelnemers van onze kunstzinnige workshops. Ik streefde naar abstractie, gebruik van wit en zo fel mogelijke kleuren (2 blauwen, 2 groenen en een tussenkleur) met behoud van het vloeibare karakter van de aquarelverf.

25 portretten in blauw en groen, 30 x 30 cm, 2012.

 

Naar aanleiding van het 20 jarig bestaan van Bleu et Vert in 2007 gaf ik mezelf een opdracht en onze 20 trouwste workshopdeelnemers een kado: Een portret in blauw en groen. Ik streefde naar gebruik van wit en zo fel mogelijke kleuren met behoud van het vloeibare karakter van de aquarelverf.

20 portretten in blauw en groen, 30 x 30 cm, 2007.