Gerrit's Kunst

Waterwerken in olieverf
Waterwerken in acryl
Waterwerk tekeningen
Waterwerken in aquarel
Waterfoto's

Tactiel is een galerie voor hedendaagse beeldende kunst. De galerie presenteert autonome kunst van een 10-tal professionele kunstenaars uit de Betuwe en omstreken in uiteenlopende disciplines: o.a schilderijen, fotografie, keramiek, glas, grafiek en sculpturen. Zij maken werk dat raakt. Galerie Tactiel ligt op een prachtige locatie in Ingen aan de Rijn. Deze nieuwe galerie start gelijktijdig met de landelijke kunstweek en atelierweekenden. Tijdens deze dagen zullen ook verscheidene kunstenaars aanwezig zijn om je te woord te staan. De koffie staat klaar. Van harte welkom op 4-5 en 11-12 november van 11 tot 17 uur. Adres: Rijnbandijk 13, 4031KN Ingen. Deelnemende kunstenaars: Ad Arma, Mus, Nellie de Mulder, Lieke Smits, Anneke Hermkens, Mark Verdoes, Bert van Santen, Thea Vos, Mieke de Waal, Quraiseh en Gerrit van Meurs. Op de website van Galerie Tactiel vind je alle informatie en een eerste indruk van het werk: www.tactiel.com

KunstBakens Op 23 en 24 september 2017 was de negende editie van atelierroute Kunstbakens met werk van een grote groep kunstenaars uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal en omstreken. Voor het eerst in ons huis en atelier hebben we tekeningen, schilderijen en foto's door elkaar heen gehangen. Jan Moerbeek was gastexposant dat weekend. In totaal zijn er ruim 125 bezoekers geweest. Acht Waterwerken verlieten mijn atelier en hebben elders onmderdak gevonden.

ZomerExpo Museum de Fundatie Zwolle- Heino In de zomer van 2017 verbleef Gerrit's Waterwerk Aqua 16010 drie maanden in Museum de Fundatie als onderdeel van de ZomerExpo met als thema: WATER. Het was tentoon gesteld in Heino op de 2e verdieping van het kasteel. De ZomerExpo is de grootste verkooptentoonstelling in een museum, samengesteld door open inschrijving. De Zomerexpo 2017 bestond uit ca 250 kunstwerken gekozen uit meer dan 3000 aangeboden werken van professionele en amateur- kunstenaars: tekeningen, schilderijen, foto's, films, installaties, etc. De voorronde waar mijn werk werd gekozen was in Amsterdam.
Foto: Zomerexpo 2017.