Gerrit's Kunst

Waterwerken in olieverf
Waterwerken in acryl
Waterwerk tekeningen
Waterwerken in aquarel
Waterfoto's

Privacyverklaring / Wet AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming

Gerrit van Meurs is beeldend kunstenaar. Ik ben verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Verder in deze verklaring bedoel ik Gerrit van Meurs daar waar geschreven staat : “ik”.

Bleu et Vert is mijn bedrijf in creatieve cursussen en vakanties. Mijn vrouw Susan Ebbers helpt me met enige regelmaat bij administratieve handelingen. Samen nemen we de huidige privacywetgeving in acht. Daar waar het gaat om Bleu et Vert gebruik ik in deze verklaring: “we”. Ik bedoel dan Susan Ebbers en Gerrit van Meurs.


Persoonsgegevens die ik gebruik

Ik gebruik een beperkt aantal persoonsgegevens. Dat zijn:
Naam en e-mailadres

In geval van de aankoop of huur van een van mijn kunstwerken gebruik ik tevens:
Adres, postcode en woonplaats
Telefoonnummer


Verwerkingsdoelen

De persoonsgegevens gebruik ik om met je te kunnen communiceren en om een koop- of huurovereenkomst uit te kunnen voeren. 

 
Koopovereenkomst.

De meeste persoonsgegevens gebruik ik louter in geval van de aankoop of huur van een kunstwerk. Deze gegevens zet ik op een digitale factuur. Deze facturen sla ik op in map op mijn computer.

Adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer gebruik ik om met je te kunnen communiceren over de huur of aankoop. Het kan gaan om een afspraak te maken over de leveringstijd of plaats. De factuur verzend ik bij voorkeur via je e-mailadres. Indien je dat niet hebt verstrekt, zullen we je de factuur per post bezorgen.


Nieuwsbrieven

Samen met mijn vrouw Susan Ebbers ben ik eigenaar van Bleu et Vert een bedrijf in creatieve cursussen en vakanties. Wij nemen onze (potentiële) klanten graag mee op reis achter de schermen van Bleu et Vert. Dat doen we met onze email nieuwsbrieven met daarin informatie en foto’s over ons kunst- en cursusaanbod, aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties, nieuws over interessante exposities in het land, recepten uit de Bleu et Vert keuken, een fototitelwedstrijd met creatieve cadeaus, een column van Gerrit Zonnebril, een gedicht van Marthe en de strip Kwassie.

We hebben je gegevens (je e-mailadres en je naam) opgeslagen in een emailadressenbestand op onze P.C.

Kopers en huurders van een van mijn kunstwerken en deelnemers aan onze cursussen ontvangen de Bleu et Vert nieuwsbrief. Je kunt je er ook voor aanmelden via de website.

We mailen ca 7 nieuwsbrieven per jaar en af en toe nog een korter informatief bericht. In totaal mailen we je zo’n 10 keer per jaar en in ieder geval niet meer dan 12 keer per jaar.

Je kunt je te allen tijde met één mailtje uitschrijven van onze mailinglijst.



Bewaartermijn

Om op een goede manier met je te kunnen communiceren, bewaar ik je persoonsgegevens. Bij uitschrijving van de nieuwsbrief zullen we je naam en e-mailadres verwijderen uit ons nieuwsbrievenbestand.

Van alle kopers en huurders van een of meer kunstwerken bewaar ik de persoonlijke gegevens. Deze gebruik ik o.a. om terug te kunnen zien wie welk van mijn kunstwerken heeft aangeschaft.

 
Delen met derden

Wij verstrekken NOOIT persoonlijke gegevens aan anderen.
We gebruiken voor de verzending van onze nieuwsbrieven geen extern programma of bedrijf. We houden zelf de e-mailadressenlijst bij en zorgen zelf voor de verzending van de nieuwsbrieven. Namen en e-mailadressen van ontvangers van onze nieuwsbrieven staan louter op onze eigen computer.


Beveiliging

Wij nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.
In een latere versie van deze verklaring zullen we daar uitgebreider op in gaan.

Als je het idee hebt, dat je gegevens ondanks mijn privacymaatregelen toch niet goed beveiligd zijn, neem dan contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Cookies

Ik ben liefhebbers van koekies. Maar ik maak op de website geen gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.


Google Analytics

Mijn website maakt gebruik van Google Analytics. Dit is een dienst van Google Inc. Google Analytics is een webanalysedienst die gebruik maakt van cookies om te analyseren hoe mijn website wordt gebruikt. Deze cookies worden benut voor het opslaan van bezoekersinformatie (bijvoorbeeld de duur van uw bezoek aan mijn website). Google kan deze informatie mogelijk geanonimiseerd aan derden verschaffen. Meer informatie over hun privacy beleid vind je op de website van Google Analytics


Social media

Via mijn website kan je ook social media benaderen, zoals Facebook. Facebook kan cookies op je computer plaatsen als je via onze website doorklikt. Ik heb hierop geen invloed. Meer informatie over hun privacy beleid vind je op de website van Facebook.


Rechten van betrokkenen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij ons via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het is niet toegestaan om gegevens van iemand anders in te zien.

Ik wil je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat we niet voldoen aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 
Gegevensbescherming

Ik doe er alles aan om alle persoonsgegevens die ik verwerk optimaal te beschermen. Niemand anders dan Susan Ebbers en Gerrit van Meurs hebben inzage in bestanden met persoonlijke gegevens. We geven NOOIT zonder je toestemming persoonlijke gegevens door aan een ander.

 
Afsluitend

Ik vertrouw er op dat we je voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd omtrent ons privacybeleid. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

25 mei 2018
Bleu et Vert,
Susan Ebbers en Gerrit van Meurs,
Kerkstraat 76
6659AD Wamel
0031-487502444/ 0031-653658506
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.