Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Hoe bewegelijk kun je filmen?

 

Films over onze creatieve vakanties in de Auvergne

Op de zangpagina van de Auvergne vind je een korte trailer over de Braziliaanse zang, percussie- en gitaarweek van Vita en Jaime. Wil je meer beelden zien: Bekijk dan deze lange trailer (4 minuten).

Ben je nieuwsgierig naar nog méér filmbeelden? Bekijk de film van 9 minuten over de Braziliaanse week. Klik hier.

Op de pagina schilderen van de Auvergne staat een korte trailer over onze teken-, schildervakanties in Le Phaux. Als je meer filmbeelden wilt zien, bekijk dan de lange trailer hiernaast (5 minuten).

Mocht je graag een langere versie zien (14 minuten), kijk dan naar de film over de teken-, schilderweken in Le Phaux lager op deze pagina. Scroll naar beneden of klik hier.

Op de beeldhouwpagina van de Auvergne vind je een korte trailer over onze beeldhouwvakanties. Ben je nieuwsgierig geworden naar méér filmbeelden? Bekijk dan de lange trailer hiernaast (5 minuten).

Als je een wat langere film over de beeldhouwvakanties wilt zien (12,5 minuten), scroll naar beneden of klik hier.

Bekijk deze film over de Braziliaanse zang-, percussie-, en gitaarweek. In ruim 9 minuten krijg je een uitgebreid beeld van deze veelzijdige vakantieweek.

Deze teken-, schilderfilm geeft je een uitgebreid beeld van een teken-, schildervakantie in Le Phaux, Auvergne, Frankrijk. In 14 minuten zie je de diverse sferen van deze creatieve vakantieweken.

Wil je een uitgebreid filmbeeld over onze beeldhouwvakanties? Bekijk dan deze beeldhouwfilm. De 12,5 minuten schetsen een compleet beeld van een week hakken in steen.