Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Tous les garçons et les filles

Privacyverklaring / Wet AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming

Bleu et Vert is een eenmanszaak van Gerrit van Meurs. Mijn vrouw Susan Ebbers werkt incidenteel mee in het bedrijf. Deze twee personen zijn de “wij” die verder in deze verklaring genoemd zijn.

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Overigens heeft niemand inzage in de gegevens die op onze computer zijn opgeslagen. Wij nemen de huidige privacywetgeving in acht. 


Persoonsgegevens die we gebruiken

Bleu et Vert gebruikt een beperkt aantal persoonsgegevens. Dat zijn:
Naam en e-mailadres

In geval van een inschrijving voor een van onze cursussen gebruiken we tevens:
Adres, postcode en woonplaats
Geboortedatum en geslacht
Telefoonnummer en e-mailadres


Verwerkingsdoelen

De persoonsgegevens gebruiken we om met je te kunnen communiceren en om (al dan niet potentiële) deelnemers te informeren.


Inschrijvingen.

De meeste persoonsgegevens gebruiken we louter in geval van een inschrijving voor een van onze cursussen. Deze gegevens slaan we op in een bestand op onze computer.

Je geboortedatum en het geslacht gebruiken we om (al dan niet potentiële) deelnemers te informeren over de leeftijden en het aantal mannen/ vrouwen die in een bepaalde cursus staan ingeschreven. De leeftijd en het geslacht geven we louter anoniem, dus NOOIT in combinatie met je naam en/of adres.

Adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer gebruiken we om met je te kunnen communiceren over de cursus waar je je voor hebt ingeschreven. Dit doen we bij voorkeur per e-mail. Indien je geen e-mailadres ter beschikking hebt gegeven, communiceren we over de cursus via je postadres.

Je adres en woonplaats gebruiken we tevens soms in geval van het organiseren van onze liftservice. We brengen mensen die liften vragen en aanbieden met elkaar in contact. We streven naar een match in dezelfde regio.

Je telefoonnummer gebruiken we indien de communicatie per e-mail niet of onvoldoende snel werkt.


Nieuwsbrieven

Wij nemen onze (potentiële) klanten graag mee op reis achter de schermen van Bleu et Vert. Dat doen we met onze email nieuwsbrieven met daarin informatie en foto’s over ons kunst- en cursusaanbod, aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties, nieuws over interessante exposities in het land, recepten uit de Bleu et Vert keuken, een fototitelwedstrijd met creatieve cadeaus, een column van Gerrit Zonnebril, een gedicht van Marthe en de strip Kwassie.

Deelnemers aan onze cursussen ontvangen de Bleu et Vert nieuwsbrief. Je kunt je er ook voor aanmelden via onze website. We hebben je gegevens (je e-mailadres en je naam) opgeslagen in een emailadressenbestand op onze P.C.

We mailen ca 7 nieuwsbrieven per jaar en af en toe nog een korter informatief bericht. In totaal mailen we je zo’n 10 keer per jaar en in ieder geval niet meer dan 12 keer per jaar.

Je kunt je te allen tijde met één mailtje uitschrijven van onze mailinglijst.



Bewaartermijn

Om op een goede manier met je te kunnen communiceren bewaren we je persoonsgegevens. Bij uitschrijving van de nieuwsbrief zullen we je naam en e-mailadres verwijderen uit ons nieuwsbrievenbestand.

Van alle deelnemers aan een (of meer) van onze cursussen bewaren we de persoonlijke gegevens. Deze gebruiken we o.a. om de geschiedenis van Bleu et Vert vast te leggen. We vinden het fijn om met terugwerkende kracht te kunnen zien wie er wanneer aan welke cursusweek heeft deelgenomen. Ook helpt het ons met statistische gegevens, zoals de gemiddelde leeftijd van onze deelnemers.

Een keer per vijf jaar beloont Bleu et Vert de trouwe deelnemers. Met dank aan het bewaren van de genoemde gegevens kunnen we bepalen wie er voor een beloning in aanmerking komt.

Wanneer je een verzoek indient om je persoonsgegevens te laten verwijderen, dan zullen we dat binnen 2 weken doen.

 
Delen met derden

Wij verstrekken NOOIT persoonlijke gegevens aan anderen. Een verzoek om contact met een mededeelnemer aan een van onze cursussen kunnen mensen per e-mail aan ons richten. We zullen deze e-mail doorsturen. Zo houdt de benaderde de mogelijkheid om dit verzoek te negeren en zijn/ haar e-mailadres privé te houden.

We gebruiken voor de verzending van onze nieuwsbrieven geen extern programma of bedrijf. We houden zelf de e-mailadressenlijst bij en zorgen zelf voor de verzending van de nieuwsbrieven. Namen en e-mailadressen van ontvangers van onze nieuwsbrieven staan louter op onze eigen computer.


Beveiliging

Wij nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.
In een latere versie van deze verklaring zullen we daar uitgebreider op in gaan.
Als je het idee hebt, dat je gegevens ondanks onze privacymaatregelen toch niet goed beveiligd zijn, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Cookies

Wij zijn liefhebbers van koekies, maar Bleu et Vert maakt op de website geen gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.


Google Analytics

De website van Bleu et Vert maakt gebruik van Google Analytics. Dit is een dienst van Google Inc. Google Analytics is een webanalysedienst die gebruik maakt van cookies om te analyseren hoe mijn website wordt gebruikt. Deze cookies worden benut voor het opslaan van bezoekersinformatie (bijvoorbeeld de duur van uw bezoek aan mijn website). Google kan deze informatie mogelijk geanonimiseerd aan derden verschaffen. Meer informatie over hun privacy beleid vind je op de website van Google Analytics


Social media

Via onze website kan je ook social media benaderen, zoals Facebook. Facebook kan cookies op je computer plaatsen als je via onze website doorklikt. Wij hebben hierop geen invloed. Meer informatie over hun privacy beleid vind je op de website van Facebook.


Rechten van betrokkenen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij ons via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het is niet toegestaan om gegevens van iemand anders in te zien.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat we niet voldoen aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 
Gegevensbescherming

Wij doen er alles aan om alle persoonsgegevens die we verwerken optimaal te beschermen. Niemand anders dan Susan Ebbers en Gerrit van Meurs hebben inzage in bestanden met persoonlijke gegevens. We geven NOOIT zonder je toestemming persoonlijke gegevens door aan een ander.

 
Afsluitend

We vertrouwen er op dat we je voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd omtrent ons privacybeleid. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

25 mei 2018
Bleu et Vert,
Susan Ebbers en Gerrit van Meurs,
Kerkstraat 76
6659AD Wamel
0031-487502444/ 0031-653658506
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.