Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

La vie en rose

 

Films over onze creatieve vakanties in de Franse Ardennen

Op de schilderpagina van de Franse Ardennen vind je een korte trailer over de Bleu et Vert schilderweek van 2017 op Bel Any. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer zien? Hiernaast vind je een lange trailer van de schilderweek.

Op de pagina zingen van de Franse Ardennen vind je een korte trailer over de zangweek van Frohmut Knie op Bel Any. Wil je er iets meer van zien? Hiernaast vind je een langere trailer.

Je kunt ook de lange film bekijken over de Bleu et Vert zomerweken (zingen en schilderen) bij Bel Any. Hij duurt 15 minuten en staat verderop op deze pagina.

Op de theaterpagina van de Franse Ardennen kun je een korte trailer bekijken over deze week. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer zien? Hiernaast staat een film van een klein kwartier over de theaterweek van 2017 in de Auvergne.

Komende zomer is de theaterweek op Bel Any in de Franse Ardennen van 25- 31 augustus.

Hiernaast vind je de film over de creatieve zomerweek van Bleu et Vert op Bel Any van 2017. Je ziet beelden terug van de week met tekenen/ schilderen en van het wereldmuziek zingen bij Frohmut Knie. In 15 minuten krijg je een compleet beeld van een creatieve zomerweek van Bleu et Vert in de Franse Ardennen.

Later deze herfst zullen we films plaatsen over de weken op Bel Any in 2018, o.a. over de theaterweek. Komende zomer kun je je weer inschrijven voor een theaterweek o.l.v. Sanne Arbouw.