Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Workshops, exposities, Gerrit’s kunst

Bleu et Vert
blablablablog

Gerrit houdt je op de hoogte van zijn workshops, zijn kunst, exposities en overpeinzingen.

Reageren? Graag!

Wamel, 9 maart 2017

Beste mensen,
Na een grijze januarimaand met een diepterecord aan inschrijvingen is de lente bij Bleu et Vert losgebarsten. De aanmeldingen schieten als gretige krokussen uit de grond. Sinds 2007 kregen we nooit zoveel inschrijvingen in februari. Hoog tijd om jullie bij te praten via onze nieuwsbrief.

ALT-TEKST

Voor alle (oud) medewerkers en (oud) deelnemers is zaterdag 8 april een grote feestdag. Bleu et Vert bestaat 30 jaar en de aanmeldingen stromen binnen. In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws over het feest. Over middagworkshops die goed lopen en over de verhalenwedstrijd waar je nog precies één week voor kunt inleveren. Over de expositie waar Henk de Jong en Gerrit van Meurs voor het eerst samen hun werk tentoon stellen.

ALT-TEKST

- De Bleu et Vert zangvogels genieten enorm veel vrijheid. Ze kunnen kiezen uit drie verschillende zangcursussen van drie verschillende docenten (of een docentenduo), op drie verschillende plekken in drie verschillende maanden. Wat een luxe! Maar ja, vrijheid is ook belangrijk, want vrije vogels zingen uitbundiger…!

ALT-TEKST

De belofte van theaterdocent Sanne was: Het wordt poëtisch, dynamisch en ontroerend. Vraag het de deelnemers maar na: Deze belofte is geheel en al uitgekomen. Aanstaande zomer kun jij het meemaken: De theaterweek 2017 wordt poëtisch, dynamisch en ontroerend. In de nieuwsbrief foto’s van de Tour de Theatre van 2016.

ALT-TEKST

Wordt de Wad’nweek 2017 de warmste ooit? We weten het niet zeker, maar het zou zomaar kunnen. Voor het eerst is deze avontuurlijke week in de maand juni. Op de drempel van de zomer zullen we méér buiten kunnen werken dan we gewend zijn van begin mei. Met de junizon op je huid is het fijn zeilen en schilderen!

ALT-TEKST

Het allereerste Waterwerk dat emigreerde is – hoe kan het ook anders – in Le Phaux met open armen ontvangen. Jean Paul en Hélène hebben het boven hun bed gehangen en zijn er heel blij mee. In deze nieuwsbrief meer over Gerrit’s kunst.

Je vindt dit en nog veel meer in de 72e nieuwsbrief. Zo is Kwassie al in de ban van kiezen en opkomstcijfers. We wensen je veel lees en kijkplezier! We vinden het altijd leuk als je ons laat weten wat je ervan vindt.

Mocht je iemand kennen, die onze folder en/of de nieuwsbrief zou willen ontvangen, geef dan het (email)adres aan ons door. Daar zijn we blij mee, want we kunnen nieuw publiek heel goed gebruiken. Heb je nog vragen, bel ons gerust op 0487- 502444.

We wensen jullie een snel ontluikende lente en we hopen jullie te zien op 8 april!

Hartelijke groet, mede van Susan, Marthe en Jasmijn,

Gerrit van Meurs, Bleu et Vert.