Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Workshops, exposities, Gerrit’s kunst

Bleu et Vert
blablablablog

Gerrit houdt je op de hoogte van zijn workshops, zijn kunst, exposities en overpeinzingen.

Reageren? Graag!

Wamel, 15 december 2016

Beste mensen,
Het daglicht trekt zich steeds verder terug. Maar binnen staat de kerstboom te schitteren en we steken wat kaarsen aan. Zo kent gezelligheid geen zomer- of wintertijd. Sfeer is van alle seizoenen. En met deze nieuwe nieuwsbrief op je digitale deurmat hopen we de feestvreugde te verhogen. Over feest gesproken: Op zaterdag 8 april vieren we het 30- jarig bestaan van Bleu et Vert. Zet de datum alvast met een dikke streep in je agenda, want we gaan het groot vieren! Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

ALT-TEKST

Want ja, het jaar loopt ten einde en de eerste inschrijvingen voor een vakantiecursus zijn al binnen. De teller staat op vijf en dat is een mooi aantal voor deze tijd van het jaar. Lees in deze nieuwsbrief hoe het Bleu et Vert programma jouw vakantie zou kunnen kleuren. De theaterweek en de Braziliaanse week met zang percussie en gitaarles zijn in Le Phaux wegens succes geprolongeerd.

ALT-TEKST

Nieuw in ons aanbod is een week in de Franse Ardennen. Landhuis Bel Any biedt een meer luxe verblijf. Maar er is ook low budget plaats voor een aantal kampeerders. Van 20- 26 augustus kun je komen schilderen of zingen in deze voor Bleu et Vert nieuwe, inspirerende omgeving.

ALT-TEKST

De Wad’nweek is komend seizoen voor het eerst in de maand juni. De lente is dan zo ver gevorderd dat je de zomer al kunt voelen. We verwachten grote belangstelling voor deze warme Waddenweek. Met de zon op je huid kun je fijn uit de voeten.

ALT-TEKST

Ook de atelierweken in de Blauwe Bok in Drenthe zijn dit jaar verhuisd naar de maand juni. Het geeft ons ruim de tijd voor lekker lange avondwandelingen door de Drents Friese Wold, een natuurgebied met een van de grootste zandverstuivingen van Nederland.

Je vindt dit en nog veel meer in de 70e nieuwsbrief. We wensen je er veel plezier mee! We vinden het altijd leuk als je ons laat weten wat je ervan vindt. Mocht je iemand kennen, die onze folder en/of de nieuwsbrief zou willen ontvangen, geef dan het (email)adres aan ons door. Daar zijn we blij mee, want we kunnen nieuw publiek heel goed gebruiken. We sturen deze nieuwsbrief naar ons e-mail adressenbestand. Mocht je geen prijs stellen op verdere toezending van Bleu et Vert nieuwsbrieven, mail het ons. Dan verwijderen we je mailadres uit dit speciale nieuwsbrievenbestand. Heb je nog vragen, bel ons gerust op 0487- 502444. We wensen jullie intieme en sfeervolle kerstdagen en een kleurrijk, goedgevormd, harmonieus en speels nieuw jaar! Hartelijke groet, mede van Susan, Marthe en Jasmijn, Gerrit van Meurs, Bleu et Vert.