Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Workshops, exposities, Gerrit’s kunst

Bleu et Vert
blablablablog

Gerrit houdt je op de hoogte van zijn workshops, zijn kunst, exposities en overpeinzingen.

Reageren? Graag!

15 mei 2016

Op een mooie Pinksterdag...,

als het even kon, ging ik met mijn dochter aan het handje samen wandelen in het parrekie in de zon... Maar kan het wel dat wandelen in de zon? Wat als het nou te koud is? Nou, dan heb je hier de 67e Bleu et Vert nieuwsbrief om lekker binnenshuis te lezen! Ook fijn!

In de nieuwsbrief kijken we terug op de voorjaarsweken van Bleu et Vert in Drenthe en op de Wadden. Het waren heerlijke weken. In Drenthe deelden 22 gevorderde deelnemers hun inspiratie en resultaten met elkaar. Het leidde tot twee fraaie exposities aan het eind.
De Wad'nweek was misschien wel de mooiste ooit. Het weer was onovertroffen. En de dag vóór Hemlvaart was de allermooiste dag aller tijden van Bleu et Vert op de Vlieter. En dat in een geschiedenis van 154 dagen... Je leest er over in de nieuwsbrief. En je kunt tevens de foto's bekijken op de Wadden- fotopagina en de Drenthe- fotopagina.

Ondertussen heerst in Le Phaux nog de serene lenterust. Maar in juli starten daar onze zomerweken met meer vernieuwingen dan ooit tevoren! Lees er meer over in de nieuwsbrief…

Op 12 april hebben drie mannen de zon gebracht aan de Kerkstraat. Met dank aan 24 panelen draait de meter nu achteruit. We zijn zeer tevreden over de leverancier: Zorgvuldig en perfectionistisch. Overweeg je ook de aanschaf van zonnepanelen? Mail ons even voor deze tip!

Onze nieuwe raapfolders zijn deels al verspreid. Maar we hebben er nog genoeg in voorraad. Ze zijn het aas dat straks tijdens de creatieve weken een mooie vangst zou moeten opleveren. Wie wil ons helpen deze raapfolders te verspreiden?

Je vindt dit en nog veel meer in de 67e nieuwsbrief. Klik hem aan hier rechts in de lijst. We wensen je er veel plezier mee!
We vinden het altijd leuk als je een reactie in het gastenboek wil plaatsen.

Mocht je iemand kennen, die onze folder en/of de nieuwsbrief zou willen ontvangen, geef dan het (email)adres aan ons door. Daar zijn we blij mee, want we kunnen nieuw publiek heel goed gebruiken.

We wensen jullie een uitbundig vervolg van de lente!

Mede namens Susan, Marthe en Jasmijn,

Gerrit.