Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Workshops, exposities, Gerrit’s kunst

Bleu et Vert
blablablablog

Gerrit houdt je op de hoogte van de workshops en nieuwsbrieven van Bleu et Vert.

In de B&V nieuwsbrieven vind je ook van alles over Gerrit's kunst, exposities en overpeinzingen.

Reageren? Graag!

Vreemde kwasten en liefs uit Nijmegen.Nieuwsbrief 77                                                    2 februari 2018


Beste mensen,


Zo’n dikke 50 jaar geleden hoorde ik Sergeant Peppers van the Beatles. Ik was zeer onder de indruk. Maar één nummer was ver van mijn bed: When I’m sixty four. Dat was nog zo’n kolere eind in de toekomst en bovendien was je in mijn jonge jongensogen met 64 jaar al wel behoorlijk bejaard. Drie weken geleden was het zover: Ik ben 64 geworden en vierde een feestje. Een halve eeuw is voorbij gevlogen…

Ik heb tijdens mijn feestje een lied gezongen tegenover mijn gasten. Over de snelheid van de tijd, over nieuwe doelen (When I’m eighty four) en over het geluk wat ik ervaar in mijn leven, met dank aan mijn meiden en zeker ook aan Susan. Er is veel om dankbaar over te zijn. En ach, die 64 jaren… Bejaard voel ik me ook nog lang niet.

Ik blijf dan ook met hart en ziel werken voor Bleu et Vert. Gevoed door fraaie cijfers rondom de inschrijvingen. Je leest het in deze 77e nieuwsbrief.

ALT-TEKST

Voor de twee weken in de Franse Ardennen hebben we al bijna de helft van de plaatsen geboekt. Het meer luxe verblijf en de kortere afstand vanuit Nederland maakt deze weken populair. Blijf niet te lang dubben of je wellicht ook naar Bel Any wil komen. Slijp je bijl en hak de knoop door!

Ook in Le Phaux gaat het goed met de aanmeldingen. Vooral indien je een privékamer wil of het huisje, is het raadzaam niet te talmen.

ALT-TEKST

De Wad’nweek telt al drie inschrijvingen en twee reserveringen. Het is een hoopvolle tussenstand. Kom ook eens Wad zeilen, Wad schilderen en Wad lopen! Met de zon op je huid en je haren in de wind, kun je fijn uit de voeten. Je hebt het zelf in handen!

Onverminderde spanning in de titelwedstrijd: De top 4 is alweer door elkaar gehusseld! En het verschil tussen de nummers 1 en 4 blijft slechts 6 punten!

Marthe stuurt jullie Liefs uit Nijmegen via haar gedicht, Kwassie ontmoet een nog veel vreemdere kwast en Gerrit Zonnebril geeft een inkijkje in zijn merkwaardige brein.

Je vindt dit en nog veel meer in de 77e nieuwsbrief. We wensen je er veel plezier mee! We vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen. Schroom niet!

We wensen jullie heerlijk, helder winterweer met veel zon onder een stralend uitspansel!

Hartelijke groet, mede van Susan, Marthe en Jasmijn,

Gerrit van Meurs, Bleu et Vert.