Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Workshops, exposities, Gerrit’s kunst

Bleu et Vert
blablablablog

Gerrit houdt je op de hoogte van zijn workshops, zijn kunst, exposities en overpeinzingen.

Reageren? Graag!

12 september 2017

Beste en lieve mensen

We zien het vaker: Als je vakantie zo leuk is geweest, dan valt het niet mee als het voorbij is.

Maar sommige mensen hebben het er wel héél moeilijk mee...

Tegen jullie zeggen we: Kop op! Hier is troost in de vorm van de 75e Bleu et Vert nieuwsbrief!
Met aankondigingen van nieuwe leuke dingen die het leven hier in Nederland weer extra aangenaam maken.

Zo zijn Gerrit’s Waterwerken twee keer te zien de komende tijd. Tijdens de 9e editie van KunstBakens op 23 en 24 september. Deze keer is Jan Moerbeek en zijn werk te gast bij ons in Wamel. Het is intrigerend en fascinerend werk. Zie tevens deze nieuwsbrief. Op 1 oktober houden we een lunchconcert onder de noemer: Genieten met al je zintuigen. We zorgen voor een uitgebreide lunch, Je kunt Gerrit’s Waterwerken bekijken en Vita en Jaime geven een Braziliaans concert. Sinds het lunchconcert in 2015 zijn zij enorm gegroeid in alle opzichten. Lees er meer over in de nieuwsbrief.

Je vindt in de nieuwsbrief ook een uitgebreide terugblik op het Bleu et Vert seizoen: Over de eerste week ooit op onze nieuwe locatie Bel Any in de Franse Ardennen, over de zomerweken in het vertrouwde Le Phaux en over het zangweekend van Wies in Wamel. Op de Bleu et Vert website tref je diverse fotoseries aan over het afgelopen seizoen. En op zaterdag 18 november houden we het jaarlijkse nazomerfeest bij ons in Wamel. Je ontvangt later nog een uitnodiging.

Verder een nieuwe aflevering van de fototitelwedstrijd. Het blijft ongemeen spannend in de top van het klassement!
Andere vaste rubrieken ontbreken niet: de Bleu et Vert-keuken, l’Amour au Phaux, Gerrit Zonnebril, Kwassie, interessante exposities, een gedicht van Marthe en weer een bijdrage van Prof. Dr. Ir van den Haak.
Kortom: Je kunt met deze nieuwsbrief de einde vakantieblues even lekker van je afschudden! Je vindt dit en nog veel meer in de 75e nieuwsbrief. We wensen je er veel plezier mee!

We wensen jullie heerlijke nazomerdagen. Dat de herfst maar de grootst mogelijke moeite mag hebben om de zomer te verjagen.

Hartelijke groet, mede van Susan, Marthe en Jasmijn,

Gerrit van Meurs, Bleu et Vert.