Bleu et Vert

creatieve vakanties

tekenen, schilderen, beeldhouwen, zingen, theater
in Frankrijk en Nederland

Workshops, exposities, Gerrit’s kunst

Bleu et Vert
blablablablog

Gerrit houdt je op de hoogte van zijn workshops, zijn kunst, exposities en overpeinzingen.

Reageren? Graag!

1 juli 2017

Beste en lieve mensen

Vandaag start de Tour de France in de regen. De zomer is nog niet voortvarend vertrokken. Er komen in Nederland vanaf morgen weliswaar een paar dagen zonder noemenswaardige regen, maar vanaf de 7 tot en met de 14e juli regent het opnieuw elke dag. Onze Tour de France begint over ruim een week. Dan vertrekken we om kwartier te maken in Le Phaux. Als we daar aankomen is het daar dan wel de hele week heerlijk weer: droog en temperaturen van 22-24 graden.
Zo werken we toe naar de eerste zomerweek in Le Phaux: de Braziliaanse week.

De Braziliaanse zang en percussieweek is van 16- 22 juli. We hebben nog een paar plaatsen vrij. Je kunt nu kennismaken met deze sinds vorig jaar nieuwe cursus bij Bleu et Vert. We bieden je een spotgoedkope kans om mee te gaan: De Sambavakantieveiling! Nooit eerder kon je deze Bleu et Vert week voor zo’n laag bedrag meemaken!

Mocht je zeker meewillen dan hebben we ook nog plek voor iemand die zich inschrijft voor het volledige bedrag. In dat geval ben je per direct 100% zeker van de Braziliaanse week. Er zijn ook nog enkele plaatsen in de schildergroep van 16- 22 juli. Lees in de nieuwsbrief alles over de nog beschikbare plaatsen in onze zomercursussen.

Later dan ooit waren de lentecursussen van Bleu et Vert. De Wad’nweek op de Vlieter en de Atelierweken in Drenthe brachten ons zelfs over de drempel naar de zomer. Foto’s in de nieuwsbrief geven je een beeld van deze weken. Op www.bleuetvert.com kun je verder kijken. Je kunt er ook foto’s bekijken van het gemaakte werk. In Drenthe zagen we de geboorte van een kok. Gerrit Zonnebril schrijft erover en je vindt ook een recept van deze nieuwe kok terug in de nieuwsbrief.

Verder: Een nieuwe aflevering van de fototitelwedstrijd. De slag om de top van het klassement duurt onverminderd voort! Lees verder in deze 74e nieuwsbrief. Het zijn 8 pagina’s, maar met het matige weer van vandaag heb je dan een excuus om binnen te blijven. We wensen je er veel plezier mee! We wensen je een heerlijke zomer en een fijne vakantie! Voor hen die naar Le Phaux of naar Bel Any komen: Tot binnenkort!

Hartelijke groet, mede van Susan, Marthe en Jasmijn,

Gerrit van Meurs, Bleu et Vert.